Monday, July 7, 2008

Yes... twice



või kui täpsem olla "Da... de doua ori"... Suure palavuse, mõnede külaliste jaoks väga pika sõidutee ja abielulepingule ümber aetud apelsinimahla kiuste said pulmad peetud... räägitakse, et pidu oli lõbus ja seda suuresti tänu kuumaverelistele eestlastele, kelle eeskuju reserveeritumadki rumeenlased tantsupõrandale meelitas :). Mitmelt poolt oli kuulda, et olla olnud kaugelt toredaim pulm, kus siiani käidud. Täname südamest kõiki, kes te tulite ja loodetavasti täitsid nii reis kui pidustused ootusi.




Kui mälu vajab värskendamist, mis selle aja jooksul siis ikkagi juhtus, siis alljärgnevad lingid on meenutamisel abiks:

Pulmafotod - Kati tegi

Pulmafotod - Kerly tegi








Ja loomulikult on väga oodatud lingid neile fotodele, mis te tegite (vastavalt sellele täieneb ka ülalolev lingikogu)...








5 comments:

Murks said...

Ohooo,
pruut näeb küll udupeen välja.

A mis värk seal laulatusel nende kroonidega oli? - tundus keerukas

Päikest!

Mari

Anonymous said...

Hei Irma, palju õnne! Udupeenuse osas olen Murksiga päri 100 protsentigi.

Vene õigeusu kirikus hoitakse abiellujate peade kohal kroone, mis sümboliseerivad "tasu vagaduse ja ustavuse eest", kuidas teil sellega seal on?

Krista

Taavi Nuum said...

Parem hilja kui mitte kunagi: kibe, kibe!

irmz said...

Nii sain ka mahti järgi uurida, mida kõik need kroonimised ja ümber altari ringmängud tähendavad.

Kroonimisel olla wikipedia andmetel kaks tähendust (ma parem ei hakka tõlkima): First, they reveal that the man and woman, in their union with Christ, participate in His Kingship. Second, as in the ancient Church, crowns are a symbol of martyrdom. The word "martyr" means witness. The common life of the bride and groom is to bear witness to the Presence of Christ in their lives and in the world. Martyrdom is usually associated with death. So the reality of God's Kingdom in the life of the husband and wife will necessarily take the form of dying to one's self, to one's will, and the giving of one's life totally to the other, and through the other, to Christ.

Muude huvitavate laulatustoimingute kohta saab lugeda http://en.wikipedia.org/wiki/Marriage_in_the_Eastern_Orthodox_Church

Aga ütleme nii, et Raziga olen ikka hulka rohkem abielus kui Kristusega, aga traditsioonid on siin tugevad ja vähemalt sai ta vanaema õnnelikuks teha.

Anonymous said...

miks mitte:)