Friday, December 14, 2007

Veel jalkast...

... Katsi soovil, havi käsul. Pildi tegi Taavi kohustuslikus Sport I tunnis.

Enamus väljakuid siin (ja neid ei ole linna peale just vähe) on kunstmuruga kaetud. Meie kooli hoovis on neid kaks. Ühel kenal kolmapäeva hommikul loengusaalist unistades välja vaadates kisti aga väljakule hiiglasuurt valget katet peale. "Nonii, nüüd on see lõbu läbi" mõtlesin "ja kogu talveaja peame ilmselt asendustrennina staadioniringe jooksma". Aga oh rõõmu, kui järgmisel päeval kooli tulles kõrgus sealsamas kaks lumise kaameli küüru meenutavat mänguhalli. Kuskilt nagu meenub, et Eestis tehakse sama tenniseväljakutega...

Kuidagi on juhtunud nii, et nii kooli kui sõpsidega jalka mängimine sattus ilmade külmaks muutudes kolmapäevale. Sest muud aega õhtuseks mänguks lihtsalt enam ei olnud, kui kesknädalal kell 21:30 ja sedagi ühes Timisoara satelliitkülas (muidugi oleks pidanud aja juba septembris reserveerima, aga kui väljas soe päike alles paistab kes siis sellele mõtleb).

Eelmise kolmapäeva õhtul lõin ühe iluvärava, peaga ja puha... Muidu vahel mõni värav ikka juhtub, aga enamasti on poolkaitses (paremääres) rohkem tegemist ja väravate löömine jääb Razi ja paari teise ründeässa hooleks.

No comments: