Saturday, January 12, 2008

Viimane nädal enne sessi...

Ärkan laupäeva hommikul üles ja Raz on juba läinud: teeb 31. detsembri tööpäeva järgi. Aga sellest pole lugu, sest juba kõlab koputus magamistoa uksele ja mu lover poeb teki alla. Loodus ei salli tühja kohta, eksole.

Eelmise nädala testid ja eksamid mingi ime läbi tehtud, tuleb nüüd uuele nädalale ja tõlketööle keskenduda. Polegi palju jäänud, et sessini välja vedada, ainult üks kontrolltöö ja kaks eksamit. Siis saab hinge tõmmata ja rahulikult ühe asja jaoks korraga õppida.

Mu väike kallim, neljaastane Iris, kes mind kangekaelselt oma girlfriendiks nimetab ja kuidagi aru ei taha saada, miks ta minu ja Razi juures magada ei või, läks shoppama ja uisutama ning paras aeg endale järjekordne kohvi keeta ja meile aknast paistva hommikupäikese käes tõlketööle pühendudes pisut lisaraha teenida. Vähemalt seni kuni järgmise eksamini on veel mõned päevad, on elu nagu lilleaed :).

Kojusõidust niipalju, et eesti õhk tühistas mu 18. veebruari lennu ja lisaks selgus, et meil on veel üks eksam 23. veebruaril, nii et esmaspäeval räägin õppejõuga ja loodetavasti saan selle juba esmaspäeval-teispäeval ära teha ja kolmapäevase (20.02) või neljapäevase ennuga tulla. Kui ei, siis jääb eksam lihtsalt järgmisesse semestrisse.

No comments: