Wednesday, April 30, 2008

Pulmalistele

Selline lugu, et peame hotellitoad ära bronnima ja siiani puudub päris selge ülevaade kes ja kuidas ja millal ikkagi tuleb. Niipalju kui ma olen jõudnud inimestega rääkida tundub sobivaim variant laupäevaöö hotellis (sest kes ikka peale pidu viitsib linnast välja hakata orienteeruma) ja ülejäänud telgis. Ühesõnaga kes on tulijad tehku häält...

Ja veel veidi plaanide täpsustuseks. Kogu lugu toimub teadagi Trobeta Turnu Severinis. Enne seda olen kui vähegi võimalik 26. õhtuni või äärmisel juhul 27. ülivarahommikuni Timisoaras ja tegutsen giidina neile, kes selleks ajaks kohale on jõudnud.

Just selgus ka, et 28. hommikul on miski "sättimispidu" pere ja lähemate sõprade osavõtul Severini lähedal suvemajas, nii et kes jõuab see tuleb (severinist sinna transpordi orgunnime).

Peale pulma millalgi esmaspäeval (kui pere Timisoara poole teele saadetud jne) hakkaks Dooanu delta poole kulgema. Kuidas täpselt ja kes kaasa tulevad ei ole veel selge (õelad matkaeided ja ülejäänud Nadja pardal viibijad; Kati, right?).

Ja andke siis hotelli osas asap teada, sest razi ema käib mulle juba nädal otsa selle küsimusega peale.

4 comments:

EMT said...

Me hakkame 23ndal või 24ndal Hollandist tulema ja siis peaks ikka 26ndaks jõudma ja hotellis tahaks laupäeval olla, ma arvan, et Kati ja Triin ka. Ega nad üksi vast linnast välja ei hääleta :P Esmaspäeval sõidame Hollandi poole tagasi niiet Doonau äärde lähme järgmine kord eks?
EMT

irmz said...

Doonau äärest ikka ei pääse, sest Severin ka selle kaldal, aga deltasse jah siis järgmine kord... ja vaata, et ikka grislide pulmakommetest ettekande teed...

Laura said...

Nadia lahkub plaanide kohaselt 24. juuni hommikul Lõuna-Eestist. Kohale jõuab ei tea millal, pulma jõuab igatahes 8-9 inimest Nadia meeskonnast:) (9. on Palolill, kelles ei saa olla 100% kindel). Laupäevaga hotellis oleme leppinud. Kui juhtubki, et bronnid 8 kohta ja meid on 10 nt, siis küll me ise endale paar välivoodit välja räägime seal hotellis, ärgu Razi ema mitte muretsegugi.

Anonymous said...

Loe kogu blogi, paris hea